Large double fronted property: refurbishment and extension

This complete home refurbishment included a kitchen extension to open up the kitchen dining area of the house. The kitchen was finished with bespoke walnut doors , a stainless steel worktop and slate floors.
Bespoke floating shelves were installed in the reception room to create a library and the upper floor was remodelled to move the existing bathroom and incorporate a walk in shower unit.
New environmentally friendly insulation and solar panels were installed to ensure more efficient heating.



Home | Projects | Photo Gallery | About Us | Testimonials | In The Press | Contact Us

© Copyright 2014 McGovern Design & Build. All Rights Reserved.
104 Wood Vale, Forest Hill, SE23 3ED
Phone: +44 (0) 208 432 2247 | Email: hello@mcgoverndb.com